Bezoek VPRO's Nederpopshow met Moss, Daily Bread en The Medics Bezoek VPRO's Nederpopshow met Moss, Daily Bread en The Medics

Meld je aan voor de televisieshow in het MC Theater, Amsterdam

, Redactie 3VOOR12

Bezoek VPRO's Nederpopshow met Moss, Daily Bread en The Medics

Meld je aan voor de televisieshow in het MC Theater, Amsterdam

Redactie 3VOOR12 ,

VPRO's Nederpopshow wordt op woensdag opgenomen in het MC Theater op het Westergasterrein in Amsterdam. De opnames zijn gratis bij te wonen door te reserveren via 3VOOR12. De laatste afleveringen van dit seizoen van de muziekshow worden opgenomen op de woensdagen van 22 december, 5 en 12 januari.

Meld je aan voor de televisieshow in het MC Theater, Amsterdam

VPRO's Nederpopshow wordt op woensdag opgenomen in het MC Theater op het Westergasterrein in Amsterdam. De opnames zijn gratis bij te wonen door te reserveren via 3VOOR12. De laatste afleveringen van dit seizoen van de muziekshow worden opgenomen op de woensdagen van 22 december, 5 en 12 januari en voor de show van 22 december kun je nu reserveren.

Te gast op 22 december zijn:

Live treden voor je op: Moss, Daily Bread en The Medics op het 3VOOR12 podium. Quizkandidaten zijn onder meer Peter te Bos (Claw Boys Claw), Lisa Lois, Martin Buitenhuis (Van Dik Hout) en Paul de Munnik.

Volgende uitzending op Tweede Kerstdag
De eerstvolgende uitzending van VPRO's Nederpopshow is op Tweede Kerstdag, zodat je na het kerstmenu op de bank kan schuiven voor een televisieshow met optredens van New Cool Collective Big Band, Tim Knol en op het 3VOOR12 podium Kleine Viezerik. Inschakelen om 22.00 uur op Nederland 3.

Ook op 3VOOR12TV
De uitzending is natuurlijk terug te zien op Uitzendinggemist en - in volle glorie - de volgende dag op 3VOOR12TV. Zo ook de laatste met optredens van De Staat, Go Back To The Zoo en Lilian Hak.

Opnamen bijwonen
Iedere woensdag om 11:57 uur gaat er weer een gastenlijst open om de opnamen bij te wonen. Hou de VPRO Gastenlijst in de gaten om te zien wie de gasten zijn en om je in te schrijven.

Volgende uitzending: zondag 26 december, 22.00 uur, Nederland 3. Meer info vind je via de site van VPRO's Nederpopshow.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12