Nederlandse topmuzikanten uit de 90s in 3VOOR12RADIO Nederlandse topmuzikanten uit de 90s in 3VOOR12RADIO

Wat waren hun hoogtepunten en waar zijn ze nu?

, Menno Visser

Nederlandse topmuzikanten uit de 90s in 3VOOR12RADIO

Wat waren hun hoogtepunten en waar zijn ze nu?

Menno Visser ,

Deze week is het 90s Request week op 3FM. 3VOOR12RADIO grijpt deze kans aan om Nederlandse topmuzikanten te vragen naar hun hoogtepunten in die tijd en wat ze nu zoal uitspoken.

Wat waren hun hoogtepunten en waar zijn ze nu?

Het is een select gezelschap muzikanten dat al bijna twintig jaar van zich doet horen.  3VOOR12RADIO is in het kader van de 90s Request week op 3FM benieuwd wat ze nu uitspoken. En hoe kijken ze terug op die tijd?

Maandag bellen we met Carol van Dyk, het boegbeeld van Bettie Serveert, de indieband die het tot in de Amerikaanse underground schopte. Ze zijn weer bezig met een nieuw album. Dinsdag is het de beurt aan Martijn Bosman, drummer met een imposant cv, maar hij startte in de Haarlemse funkformatie Gotcha!. Laten ze nu net weer bij elkaar zijn voor een comebacktour. Op woensdag bellen we met Tom Holkenborg, alias de elektronische act Junkie XL. Eigenlijk nooit weggeweest, wereldfaam via een Elvis remix en nu hofleverancier van muziek voor games. En donderdag mulitalent Def P., het meest beroemd van de Nederlandstalige rapcrew Osdorp Posse. Ook net bezig met een afscheidstour, maar hij schildert, schrijft en kortom: steekt Leonardo Da Vinci de loef af.

Annemieke Schollaardt interviewt al deze topmuzikanten. Ze vervangt Eric Corton, die even in Sierra Leone zit voor Serious Request. Hoor haar deze week tussen 22 uur en 01 uur  op 3FM in 3VOOR12RADIO.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12