3VOOR12 Presenteert... Moke! 3VOOR12 Presenteert... Moke!

3VOOR12 neemt concert op en geeft kaarten weg

, Silvy Broeren

3VOOR12 Presenteert... Moke!

3VOOR12 neemt concert op en geeft kaarten weg

Silvy Broeren ,

Vrijdag 11 september verschijnt het nieuwe album The Long and Dangerous Sea van de Amsterdamse band Moke. Voor VPRO’s 3VOOR12 aanleiding om een 3VOOR12 Presenteert! te organiseren rondom Moke’s nieuwe release.

3VOOR12 neemt concert op en geeft kaarten weg

Op 16 september presenteert Moke hun nieuwe album in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam, als (voorlopig) enige concert met compleet orkest. 3VOOR12 neemt dit concert op in beeld en geluid. Kaarten voor het concert  worden weggegeven via de 3VOOR12 nieuwsbrief en op 3FM.

Het album van Moke, The Long and Dangerous Sea, is deze week 3VOOR12’s Album van de Week en te horen in 3VOOR12RADIO op 3FM en nu ook alvast te beluisteren in de Luisterpaal. De registratie van het concert is donderdag 17 september in delen te beluisteren in 3VOOR12RADIO op 3FM.  Het gehele optreden is vanaf dan ook te zien als Concert van de Week bij 3VOOR12TV.

3VOOR12’s Atze de Vrieze over Moke: “The Verve? Weer uit elkaar. Oasis? Na jaren spanning geïmplodeerd. Maar Moke, de Amsterdamse band met het Ierse hart, klinkt op zijn tweede album zelfverzekerder dan ooit. En dat terwijl de band toch al geen gebrek aan vertrouwen had. The Long & Dangerous Sea is grootser dan het succesvolle debuut.”

Moke zanger Felix Maginn:  “We zijn onze eigen grootste critici. Het domein van de vorige plaat hebben we juist bewust niet opgezocht. Het mocht geen kopie zijn. De invulling moest helemaal anders worden. Zoals ‘t was, ga je ‘t nooit meer hebben. Deze moest er overheen.”

Wil je kaarten voor dit concert winnen, hou dan de nieuwsbrief goed in de gaten of luister naar 3VOOR12RADIO op 3FM. Nog geen lid van de nieuwsbrief? Dan kun je dat hier worden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12