3VOOR12 Presenteert... Florence & The Machine! 3VOOR12 Presenteert... Florence & The Machine!

Korte speciale sessie VOOR het concert in de Melkweg

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12 Presenteert... Florence & The Machine!

Korte speciale sessie VOOR het concert in de Melkweg

Redactie 3VOOR12 ,

Florence & The Machine zijn 8 oktober in het land voor een concert in de Melkweg. Speciaal voor 3VOOR12 verschijnt de band eerder diezelfde dag rond vijf uur al op het podium voor een korte sessie. Daar kun je bij zijn. Kaarten hiervoor geven we weg via de nieuwsbrief en 3VOOR12RADIO. Ook zal de gastenlijst nog open gaan.

Korte speciale sessie VOOR het concert in de Melkweg

Florence & The Machine zijn 8 oktober in het land voor een concert in de Melkweg. Speciaal voor 3VOOR12 verschijnt de band eerder diezelfde dag rond vijf uur al op het podium voor een korte sessie. Daar kun je bij zijn. Kaarten hiervoor geven we weg via de nieuwsbrief en 3VOOR12RADIO. Ook zal de gastenlijst nog open gaan. Let wel, het gaat dus niet om kaarten voor het officiële optreden.

Deze zomer bracht Florence & The Machine het debuutalbum Lungs uit dat zonder enige twijfel bij 3VOOR12 tot Album van de Week werd uitgeroepen. Zo schreef 3VOOR12’er Erik Zwennes erover:

“Lungs is een frisse wind uit het land van Duffy, Little Boots, Kate Nash, Lily Allen en La Roux. Een slimme en diverse popplaat van een persoonlijkheid die we niet na een jaar zullen vergeten.”

Een maand later stond de band op Lowlands. Niet alleen 3VOOR12 vond het één van de beste optredens op het festival, iedereen die er bij was zal het beamen. Of zoals Menno Visser in zijn recensie schreef:

“Intens, magisch, fenomenaal, verrassend en stoer tegelijk. Gewoonweg WOW. Ze was een talent op London Calling vorig jaar, nu is ze een ster.”


Grote kans dus dat je graag bij de sessie van Florence & The Machine wilt zijn. Belangrijk in dat geval is dat je de nieuwsbrief in de gaten houdt, of naar 3VOOR12RADIO luistert (ma t/m do 22.00-01.00) of dat je je op tijd aanmeldt voor de gastenlijst. Deze gaat maandag 5 oktober om 15.00 uur open.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12