Bastian tekent bij Excelsior Bastian tekent bij Excelsior

Vierde album producer Jeugd van Tegenwoordig hopelijk nog dit jaar uit

, Erik Zwennes

Bastian tekent bij Excelsior

Vierde album producer Jeugd van Tegenwoordig hopelijk nog dit jaar uit

Erik Zwennes ,

Bas Bron is bekend van Comtron, Seymour Bits, als remixer en als producer van De Jeugd van Tegenwoordig. Als Bastian bracht hij al drie albums uit. Zijn vierde album wordt deze zomer opgenomen en zal uitkomen bij Excelsior.

Vierde album producer Jeugd van Tegenwoordig hopelijk nog dit jaar uit

De Jeugd van Tegenwoordig producer Bas Bron heeft met zijn band Bastian bij platenlabel Excelsior getekend. Opmerkelijk, daar hij aantal andere projecten onderbracht bij zijn eigen label Magnetron Music. Volgens Excelsior baas Ferry Roseboom is het niet zo’n heel vreemde keuze. “Het heeft niet zozeer te maken met hoe Bas zich positioneert. Het is denk ik een gevoel. Het idee dat wij het kunstje beheersen.”

Zijn laatste plaat IV kwam uit via Supertracks, maar heeft niet veel gedaan. Het maakt Roseboom niets uit. “Ik heb nieuwe dingen gehoord en dit wordt een echte bandplaat. Alle bandleden hebben ook een krabbel gezet.” De labelbaas vertelt dat zijn huisproducer Frans Hagenaars de plaat zal produceren. De opnames zullen deze zomer plaatsvinden en Roseboom hoopt nog dit jaar het album uit te kunnen brengen.

Bas Bron was vandaag niet beschikbaar voor een toelichting.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12