Aankondiging 3VOOR12RADIO LIVE, 2 april: The Horrors, Kim Janssen en Baskery

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Renee Hartog ,

Op 2 april staat er een bont gezelschap in Desmet. Een eentonige avond is onmogelijk als je The Horrors, Baskery en Kim Janssen na elkaar kunt zien spelen.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Op 2 april spelen The Horrors, Baskery en Kim Janssen in Desmet. Een eentonige avond wordt het in ieder geval niet... 

The Horrors

The Horrors are back… De garage rock band uit Londen die de dark moody sixties als geen ander laat herleven, heeft net een nieuw album gemaakt, getiteld Primary Colours. In mei komt ‘ie pas uit, maar de band zal in Desmet vast al wat nieuw materiaal showen. Need we say more?!

Baskery
De drie Zweedse cowgirls van Baskery doen iets met Amerikaanse country waardoor het ineens punkt. De zusjes Greta, Stella en Sunniva Bondesson schuwen daarbij het gebruik van banjo, dobro, pedal steel, mandoline en contrabas niet. Americana, maar dan blond, Zweeds stoer en anders. 

Kim Janssen
Kim Janssen woonde en reisde het grootste gedeelte van zijn jeugd met zijn ouders in Azië. Geen makkelijke jeugd, zo blijkt, maar het inspireerde Janssen wel tot mooie, integere, intieme liedjes met subtiele muzikale begeleiding. Zijn nieuwe album The Truth Is, I Am Always Responsible staat er vol mee. Deze singer/songwriter heeft geen toeters en bellen nodig om zijn muziek en teksten over te brengen.  

Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren.