2562 op festival Roskilde 2562 op festival Roskilde

2009 hét festivaljaar voor Haagse dubstepper

, Fiona Fortuin

2562 op festival Roskilde

2009 hét festivaljaar voor Haagse dubstepper

Fiona Fortuin ,

Haagse dubstep producer 2562 staat dit jaar op Roskilde. “Ik geloof dat ik op een podium kom te staan voor zo’n 8.000 man. Dat zou een record aan mensen zijn.”

2009 hét festivaljaar voor Haagse dubstepper

Op welk podium hij komt te staan en hoe laat, dat weet hij zelf ook nog niet. Maar dat de Haagse dubstep producer 2562 op het Deense festival Roskilde staat is zo goed als zeker. “Ik geloof dat ik op een podium kom voor zo’n 8.000 man. Dat zou een record aan mensen zijn.”

2562, echte naam Dave Huisman, is niet zo’n festivalganger. Vorig jaar stond hij op Lowlands, dat was gelijk de eerste keer dat hij voet in Biddinghuizen zette. “Ik ben meer van de clubs. Pas heb ik foto’s van de laatste Roskilde editie gezien. Mensen stonden met plastic zakjes om hun laarzen in een modderpoel. Ik dacht, dat wil ik ook! Nee, niet echt eigenlijk. Ik hoop dat het mooi weer wordt.”

Roskilde zal deze zomer niet het enige festival voor hem zijn. Ook staat hij geboekt voor het Free Rotation festival in Wales, Outlook in Kroatie, Unsound in Polen en volgende week gaat hij naar Roemenie voor Rokolectiv.
 
 
Roskilde festival is dit jaar van 2 t/m 5 juli in Roskilde, Denemarken en is een van de oudste festivals van Europa.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12