Eerste Club 3VOOR12 Flevoland van 2009 Eerste Club 3VOOR12 Flevoland van 2009

Met HIT ME TV, Daily Bread en Marock & Roll

, Renee Hartog

Eerste Club 3VOOR12 Flevoland van 2009

Met HIT ME TV, Daily Bread en Marock & Roll

Renee Hartog ,

Ook dit jaar gaat 3VOOR12 Flevoland door met de eigen clubavond, eens in de twee maanden in poppodium De Meester in Almere. Zaterdag 24 januari wordt de aftrap gegeven voor 2009, met niets en niemand minder dan HIT ME TV, Daily Bread en Marock & Roll.

Met HIT ME TV, Daily Bread en Marock & Roll

Ook dit jaar presenteert 3VOOR12 Flevoland iedere twee maanden een eigen clubavond in poppodium De Meester in Almere. Tijdens de eerste Club 3VOOR12 Flevoland staan HIT ME TV, Daily Bread en Marock & Roll op het menu.

3VOOR12 Flevoland bestaat nog niet zo heel lang, toch hebben ze sinds een klein jaartje een eigen clubavond. Volgens hoofdredacteur Danielle Petter was daar grote behoefte aan in Flevoland. “Er gebeurt hier niet niets, maar wel erg weinig op het gebied van nieuwe, interessante bandjes”, aldus Petter. “Toen we contact opnamen met poppodium De Meester, bleek dat zij ook graag kwaliteitsbands neer wilden zetten en dus graag samen wilde werken.”

De clubavond loopt nog niet zo goed als men zou willen, maar een heel groot probleem is dat niet, volgens Petter. “Het is nog geen een keer uitverkocht, dat is jammer. Maar we moeten gewoon nog erg hard trekken aan de publiciteit”, zo zegt zij. “Maar het zijn altijd erg leuke avonden. De mensen die er zijn erg enthousiast. En misschien is er wel een beperkte doelgroep voor dit soort muziek hier in de provincie. Maar voor die groep mensen die er wel op zitten te wachten, organiseren we deze avonden maar al te graag.”

Dus komt allen naar De Meester in Almere, op zaterdag 24 januari vanaf 20.00 uur
 
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12