3VOOR12TV-maand: Patrick Watson live in de Melkweg 3VOOR12TV-maand: Patrick Watson live in de Melkweg

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

, Ron van der Sterren

3VOOR12TV-maand: Patrick Watson live in de Melkweg

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Ron van der Sterren ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Op deze eerste december kijken we terug naar iemand die bij sommigen nog vers in het geheugen zit: Patrick Watson.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan.

Patrick Watson was de afgelopen tijd zo vaak in Nederland dat je je kunt afvragen of hij hier woont? Zover is het nog niet, maar thuisvoelen doet hij zich wel. Dat bleek afgelopen weekend weer tijdens optredens in Paradiso (Amsterdam) en Tivoli (Utrecht), bezocht door pakweg 2500 mensen weer. Die zagen het staartje van de Wooden Arms tour, die ook in mei al Nederland aandeed. In een dampende Melkweg presenteerde Watson daar toen al voor het oog van de 3VOOR12 camera's het nieuwe album Wooden Arms. Een uniek moment, want het was de eerste show waarbij Watson live optrad met een strijkkwartet. Geloof je 't niet. Kijk zelf:

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12