Martijn van der Vlist nieuwe hoofdredacteur 3VOOR12

Van der Vlist: een nieuwsman met enorme passie voor muziek

Martijn van der Vlist wordt de nieuwe hoofdredacteur van 3VOOR12. Onder de leiding van Van der Vlist stapt 3VOOR12 met vertrouwen het nieuwe festivalseizoen in. Op dit moment is hij eindredacteur van de Centrale Redactie van AD Nieuwsmedia. “3VOOR12 is het epicentrum van de alternatieve muziek en dé plek voor een muziekliefhebber als ik,” aldus Van der Vlist.

Van der Vlist: een nieuwsman met enorme passie voor muziek

Martijn van der Vlist wordt de nieuwe hoofdredacteur van VPRO’s 3VOOR12. Onder de leiding van de Rotterdammer stapt 3VOOR12 met vertrouwen het nieuwe festivalseizoen in.

Met de nieuwe hoofdredacteur heeft 3VOOR12 een nieuwsman met een enorm hart voor muziek aan zich weten te binden. Van der Vlist, is 31 jaar en woonachtig in Rotterdam. Op dit moment vervult hij de functie van eindredacteur van de Centrale Redactie van AD Nieuwsmedia. Daarvoor is hij onder andere eindredacteur/nieuwscoördinator en coördinator Muziek bij DAG geweest. Hiervoor was Van der Vlist schrijvend eindredacteur bij Zone Magazines.

Vanaf Pinkpop zal Martijn van der Vlist onderdeel uitmaken van het team 3VOOR12. “Ik heb er enorm veel zin in,” aldus Van der Vlist. “3VOOR12 is het epicentrum van de alternatieve muziek en dé plek voor een muziekliefhebber als ik.” Hij ziet het als zijn voornaamste taak om de positie van 3VOOR12 verder te versterken en nog meer mensen te interesseren voor alle facetten waarin het zich begeeft. “Met een oergevoel voor muziek mensen op de hoogte brengen van wat er zich afspeelt in de alternatieve muziek. Met een scherp oog voor de vaart der ontwikkelingen in de muziekindustrie en alles daar omheen.”