Donderdag 7 mei in 3VOOR12 RADIO LIVE: The Asteroids Galaxy Tour, Tori Amos en Metric

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

3VOOR12 Redactie ,

Op donderdag 7 mei spelen The Asteroids Galaxy Tour, Tori Amos en Metric in 3VOOR12 RADIO LIVE. Er bij zijn kan, dinsdag 28 april is het vanaf 12 uur mogelijk kaarten te reserveren. Helemaal gratis, maar wees er snel bij en meld je aan via de gastenlijst.

Wie spelen er en wat kun je verwachten?

Na een weekje van afwezigheid is er op 7 mei weer een 3VOOR12 RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam. Met The Asteroids Galaxy Tour, Tori Amos en Metric op het podium beloofd het een mooie avond te worden. Er bij zijn kan, meld je dan vanaf dinsdag 28 april 12 uur aan via de gastenlijst.

The Asteroids Galaxy Tour
Deze Denen worden vaak in een adem genoemd met hun Zweedse collega’s van Alphabeat. The Asteroids Galaxy Tour staat op zaterdag 2 mei op London Calling en worden veel genoemd als ‘must see’. Hun aanstekelijke poppy-, discoliedjes blijven lang in je hoofd hangen en zorgen live voor een feestje.

Tori Amos
Normaal staat deze Amerikaanse pianiste / singer-songwriter in veel grotere zalen dan Desmet, dus als je getuige wilt zijn van een uniek concert zorg dan dat je er bij bent op 7 mei. Op 19 mei verschijnt haar nieuwe album Abnormally Attracted to Sin en daarvan komt alvast wat liedjes laten horen.

Metric
Metric is bij ons nog niet heel erg bekend maar daar kan heel snel verandering in komen. Hun laatste album Fantasies is net uit en staat vol met electropopliedjes. Luister deze nu op de Luisterpaal.


Zelf aanwezig zijn bij 3VOOR12RADIO LIVE in Desmet in Amsterdam? Zet jezelf op de gastenlijst via http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst. 3VOOR12RADIO LIVE wordt gepresenteerd door Eric Corton en is iedere donderdag van 22:00-01:00 uur op 3FM te beluisteren. Te laat met reserveren? In de nieuwsbrief van woensdag 29 april geven we nog kaarten weg voor deze avond.