Stem nu voor de Song van het Jaar 2008 Stem nu voor de Song van het Jaar 2008

En maak kans op een muziekbon van 50 euro

, Ron van der Sterren

Stem nu voor de Song van het Jaar 2008

En maak kans op een muziekbon van 50 euro

Ron van der Sterren ,

Het is weer zover: we willen weten wat de allerbeste song van dit jaar is en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stemmen dus, op die Song van het Jaar 2008!

En maak kans op een muziekbon van 50 euro

Voor we je gaan vertellen over het hoe en wat, eerst het belangrijkste:

STEM NU! NEE, NIET STRAKS, NU!


(En maak kans op die muziekbon t.w.v. 50 euro)

Ja, het is weer zover. Ook dit jaar willen we weer weten wat jij absoluut de allerbeste song van het jaar vindt. En dus heeft het 3VOOR12 team weer een lijst met 200 kanshebbers voor je opgesteld waaruit je je eigen top 5 mag kiezen. Vanaf nu tot maandag 15 december 11.57 uur.

Jouw keuze bepaalt niet alleen mee wie er gaat winnen, maar ook hoe de speciale Song van het Jaar show eruit gaat zien, die dit jaar donderdag 18 december vanaf 19.00 uur live op 3VOOR12TV/Central, 3FM en de 3VOOR12 website te volgen is. De show wordt gepresenteerd door Eric Corton, Michiel Veenstra en Annemieke Schollaardt vanuit de Desmet Studio's in Amsterdam.

Net als andere jaren, komt er ook deze keer weer een aantal genomineerde bands langs om, naast een eigen song ook de coverversie van een andere song uit de top 100 te spelen. Andere genomineerden worden live geïnterviewd.

Stem jij voor 15 december 11.57 uur en laat je ook je adresgegevens achter, dan maak je kans op een van de muziekbonnen ter waarde van €50!

Wil je er bij zijn op 18 december, meld je dan vanaf 4 december gratis aan op onze gastenlijst!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12