Juize.FM stopt Juize.FM stopt

Hiphopzender wordt online muziekcarrousel ‘538 Juize’

Juize.FM stopt

Hiphopzender wordt online muziekcarrousel ‘538 Juize’

Vanaf 1 december valt het doek voor Juize.FM. Door een besluit van eigenaar Talpa komen alle programma’s bruut ten einde. De zender gaat onder een nieuwe naam online verder als muziekcarrousel.

Hiphopzender wordt online muziekcarrousel ‘538 Juize’

Vanaf 1 december valt het doek voor Juize.FM. Door een beslissing van Talpa komen alle programma’s bruut ten einde. Juize.FM is nog een kleine maand te beluisteren via de kabel. Hierna verwordt de zender tot een online muziekcarrousel onder de nieuwe naam 538 Juize.

“Vandaag is een hele erge kutdag voor de makers van Juize.FM en ook een beetje voor jou. […] Wij, als Juize.FM crew, zullen niet meer op Juize.FM te horen zijn en er zal een aantal mensen bij Juize.FM moeten vertrekken. De reden hiervoor is dat het zonder een etherfrequentie (zodat je Juize.FM ook op je gewone radio kunt ontvangen) niet mogelijk is genoeg geld te verdienen om de kosten te dekken. Dat is natuurlijk ook zwaar klote voor jou, maar vooral heel erg voor iedereen die de laatste jaren keihard zijn best heeft gedaan om goede programma’s op Juize.FM te maken.”
(bron: Juize.FM)

Juize’s eigen website blijft bestaan. Tevens verhuizen een aantal programmaonderdelen naar het programma Juize op Radio 538.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12