3VOOR12 brengt Eboman aan het lezen 3VOOR12 brengt Eboman aan het lezen

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 brengt Eboman aan het lezen

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land. Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons. Vandaag: Eboman.

Artiesten over 10 jaar 3VOOR12

3VOOR12 bestaat 10 jaar. Daar zijn we zelf heel blij mee, maar wat kunnen we er meer over zeggen zonder al te veel veren in bepaalde plekken te stoppen. Dus laten we dat anderen doen. 15 mei vieren we het met alle zestien lokaalafdelingen door het hele land.  Tot die tijd elke dag een artiest aan het woord over ons.

“Ik heb altijd al een band gehad met de VPRO”, vertelt Eboman. Zijn eerste videoclip heeft hij gemonteerd bij de Digitale Zolder, de voorloper van de digitale afdeling van de omroep, waar ook 3VOOR12 uit voort is gekomen. Vanaf de lancering houdt hij de site in de gaten. Nu nog meer dan tien jaar geleden. “Ik haat lezen. In het begin had ik dan ook vooral sympathie voor de site, want het bestond voornamelijk uit teksten. Streams werkten nog niet, of traag. Maar met de luisterpaal, video’s, sessies en concerten is 3VOOR12 steeds waardevoller geworden.” 

Eboman over 10 jaar 3VOOR12…

kent 3VOOR12 sinds: “Dat was 1998 geweest zijn, ik heb in de eerste week van 3VOOR12 radio een uur lang een programma gevuld. Het staat me ook bij dat ik toen ook al 3VOOR12 checkte.”
  
eerste contact: “Die radio-uitzending dus en het optreden in 2002 in club Lek kan ik me ook nog goed herinneren.”  

mooie herinnering: “Mijn optreden tijdens de lancering van 3VOOR12TV in 2003. Met drie laptops, gamecontrollers, skateboard en pen heb ik toen videoclips aan elkaar gemixt. Het was heel rommelig, maar wel tof.” 

ik zeg 10 jaar 3VOOR12, jij zegt...  “ja, wat rijmt er nou op twaalf?!?”
verjaardagswens voor 3VOOR12: “Nog vele jaren!”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12