Villa Life’s Road to Paradiso deel 1: Attic en Nigel & Renaldo

De jeugd heeft de toekomst

Zondag 6 april spelen de negen beste Villa Life bands in Paradiso. De sterkste van de avond mag ook nog eens een sessie doen in het sessie hok van 3VOOR12 op Pinkpop. De jeugd heeft de toekomst!

De jeugd heeft de toekomst

Wat nou vergrijzing in de popmuziek, de jeugd heeft nog altijd de toekomst! Dat bleek wel toen de Haagse garagerockers van All Missing Pieces (11, 13 en 15 jaar) in januari een welverdiende negen scoorden op Noorderslag. En toen het piepjonge Limburgse INFA met speels gemak Club 3VOOR12 overdonderde. Afgelopen weekend ging bij onze Zuiderburen Streak Number Eight (gemiddeld nog geen 15!) er met de hoofdprijs vandoor bij HUMO’s Rock Rally, de Belgische variant op de Grote Prijs. Bij Villa Life, het kinderprogramma van de VPRO, hebben ze het heel goed begrepen. Daar treedt elke week een alternatieve tienerband op. Negen van hen krijgen zondag 6 april de kans hun kunsten te vertonen in het walhalla van de Nederlandse popmuziek: Paradiso.
Het evenement in Paradiso is een prijs op zich, maar de beste band van de avond mag zich ook nog eens verheugen op een sessie in het befaamde sessiehok van 3VOOR12, backstage op Pinkpop. Voor de tweede en derde prijswinnaars is er respectievelijk studiotijd in Het Geluid in De Rijp en een photoshoot met fotograaf Martijn van de Griendt. Een deskundige jury zal hierover beslissen. De komende weken stelt Villa Life de negen Paradisobands voor. Afgelopen weekend waren dat hiphopduo Nigel & Renaldo uit Nijmegen en de zeskoppige rockband The Attic uit Haarsteeg. Bekijk nu de filmpjes online.

Villa Life wordt elke zondag uitgezonden om 10 uur op Nederland 3 en gepresenteerd door Willie Wartaal en Horace Cohen. Bekijk nu de filmpjes waarin The Attic en Nigel & Renaldo voorgesteld worden, en die waarin ze horen dat ze in Paradiso mogen spelen.