Gratis naar Extince met een P in je haar Gratis naar Extince met een P in je haar

“Misschien moet ik voor helemaal kale mensen iets met stickers gaan doen”

Gratis naar Extince met een P in je haar

“Misschien moet ik voor helemaal kale mensen iets met stickers gaan doen”

Haarlems poppodium Patronaat heeft iets nieuws bedacht. Bij het optreden van Extince op 22 maart aanstaande staan er twee kappers bij de deur. Wie zo dapper is een P – van Patronaat – in zijn haar te laten scheren, mag gratis naar binnen. Maar wat nou als je al kaal bent, of een vrouw?

“Misschien moet ik voor helemaal kale mensen iets met stickers gaan doen”

Met een P in je haar geschoren gratis naar binnen bij een optreden. Frank van Roessel van Haarlems poppodium Patronaat bedacht het voor het aanstaande optreden van Extince in de zaal, op 22 maart. De actie is Kaal of Kammen gedoopt, naar een nummer van Extince. Dan zullen er twee kappers bij de deur staan voor het scheerwerk. Van Roessel: “Ik ga er vanuit dat ze snel genoeg zijn om in korte tijd veel mensen te scheren.”

Maar wat nu als je al kaal bent? “Tja. Misschien moet ik voor helemaal kale mensen iets met stickers gaan doen,” zegt Van Roessel. Ook hoe hij vrouwen op 22 maart tegemoet moet komen, weet hij nog niet. “Ik zat te denken aan ‘extincions.’ Maar dat werd nogal duur.”

Van Roessel zelf gaat in ieder geval niet kaal: “Ik doe mijn eigen stunts niet, daar heb ik stand-ins voor.” Hij probeert in ieder geval Extince wél zo gek te krijgen. “Ik heb het er met zijn management over gehad,” aldus Van Roessel. “Het zou in ieder geval te gek zijn als hij het zelf ook doet.”

Van Roessel ontkent dat het idee is ingegeven door een stroef lopende kaartverkoop. “Dat zou je inderdaad kunnen denken ja. Maar ik vind het gewoon leuk om grappen te maken.” Met de programmeurs was hij er in ieder geval snel uit. “Ik heb ze hard horen lachen om het plan, en toen ben ik het maar gaan doen.”Bekijk hier alvast hoe je hoofd er straks uit zou kunnen zien.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12