3VOOR12 Presenteert... Claw Boys Claw! 3VOOR12 Presenteert... Claw Boys Claw!

…en jij kunt er bij zijn.

3VOOR12 Presenteert... Claw Boys Claw!

…en jij kunt er bij zijn.

Claw Boys Claw hebben na 10 jaar een nieuwe plaat opgenomen. Peter Te Bos en kornuiten komen Pajama Day bij 3VOOR12 presenteren door middel van een exclusief optreden in Desmet.

…en jij kunt er bij zijn.

’s Lands meest legendarische live band keert terug op het podium! Op woensdag 30 januari presenteert 3VOOR12 een exclusieve showcase van Claw Boys Claw in de Amsterdamse Desmet Studio’s. Claw Boys Claw treedt na bijna 10 jaar radiostilte op ter gelegenheid van het verschijnen van het nieuwe album “Pajama Day”. Van 2 t/m 8 februari 2008 is dit optreden Concert van de Week op 3VOOR12CENTRAL. “Pajama Day” ligt 4 februari in de winkel, maar is vanaf 25 januari al te beluisteren op 3VOOR12’s Luisterpaal.

Peter Te Bos en John Cameron vormen nog altijd het tweehoofdige creatieve brein van Claw Boys Claw, jarenlang onbetwist de beste Nederlandse live band. Thuis opgesloten hebben ze zo’n 60 songs in elkaar gestoken, meer dan genoeg voor zo’n vijf nieuwe albums. Maar de band bracht dat aantal terug tot één hele goeie, “Pajama Day”.

Kaarten voor het optreden zijn te winnen via de 3VOOR12 Nieuwsbrief en bij 3VOOR12RADIO op 3FM. Vanaf 25 januari is “Pajama Day” exclusief te beluisteren in De Luisterpaal en vind je een interview met de band op 3voor12.vpro.nl. Op 4, 5 en 6 februari zijn opnamen van het optreden en een interview met Claw Boys Claw te horen op 3VOOR12RADIO.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12