Sessie: Sons and Daughters betrapt in hotel Sessie: Sons and Daughters betrapt in hotel

Bewaking weet bandleden niet te achterhalen

Sessie: Sons and Daughters betrapt in hotel

Bewaking weet bandleden niet te achterhalen

De derde plaat van Sons and Daughters ligt in de schappen. This Gift is gelikter en soulvoller, maar geen druppel minder spannend dan de voorgangers. In de lift van hun hotel hebben Scott en Adele nog wat moeite met de nieuwe nummers, maar spannend blijft het wel.

Bewaking weet bandleden niet te achterhalen

Naar verluid eiste producer Bernard Butler dat zanger en gitarist Scott zich op dit album wat meer gedeisd hield en zangeres Adele in een hogere toon ging zingen. In een persrondje door Europa blijken de twee er nog enigszins moeite mee te hebben. Een nieuw nummer moet in de lift van het hotel twee keer opnieuw worden ingezet en Scott brult het uit. Maar wat wil je na uren praten over muziek, banddynamiek en de toekomst.

Het zakelijke hotel leek een wat vreemde plek voor twee vurige Schotten met gitaar in een lift. Het personeel keek ons dan ook argwanend aan. Door snel van etage naar etage te liften bleef de band uit handen van de beveiliging.

Een geschrokken Scandinavische zakenman stapt toch in de lift. Binnen tien seconden is hij onder de indruk van de twee Sons and Daughters. Dat kan natuurlijk ook niet anders met de goedgekozen rock-’n-roll outfits, kapsels en songs. Helaas moet meneer naar de begane grond en heeft de beveiliging ons weer in het vizier. Snel gaan de deuren weer dicht en eindigt de sessie hoog boven alle keurige hotelgasten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12