Guinness Book of Recordings: Roosbeef kiest Andre Manuel en de Ketterse Fanfare Guinness Book of Recordings: Roosbeef kiest Andre Manuel en de Ketterse Fanfare

"André is altijd goed"

, Fiona Fortuin

Guinness Book of Recordings: Roosbeef kiest Andre Manuel en de Ketterse Fanfare

"André is altijd goed"

Fiona Fortuin ,

2008, zijn laatste dagen zijn geteld. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de beste opnames van dit jaar, welke krijgen een plek in het Guinness Book of Recordings? Die keuze maken we niet zelf, maar laten we over aan anderen. Aan hen die het afgelopen jaar de aandacht opeisten. Roosbeef: "Hij schrijft zo snel, ik snap niet hoe hij dat doet."

"André is altijd goed"

Het is kerstvakantie, maar Roosbeef (Roos Rebergen) is druk. "Dat is niet erg, ik heb het toch nooit zo op kerstvakantie", zegt de twintigjarige singer-songwriter. Begin deze maand bracht zij haar langverwachte debuut uit met die alleszeggende titel Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten. Even zo eigenzinnig als wat er op het album te horen is (met teksten als ‘Ze zegt: ‘ik kom uit de Randstad’, wat moet je dan met hem. Heb je een OV ofzo?’). Drie keer dat 3VOOR12 haar probeert te spreken, zit ze midden in een fotoshoot. "Voor kranten enzo." Want dankzij haar debuut op Excelsior zijn ook de grotere media interesse gaan tonen." Maar wie vond Roos zelf dit jaar erg goed?


Andre Manuel & de Ketterse Fanfare - Soogdier live @ 3VOOR12Radio live 5-6-2008


"André Manuel is altijd goed. Ik zag hem voor het laatst in de Achterhoek met zijn nieuwe cabaretshow. Hij is altijd vernieuwend, valt nooit in de herhaling en hij schrijft zo snel. Ik snap niet hoe hij dat doet."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12