Roosbeef tekent platencontract bij Excelsior Roosbeef tekent platencontract bij Excelsior

Zita Swoon en Voicst helpen bij opnames

Roosbeef tekent platencontract bij Excelsior

Zita Swoon en Voicst helpen bij opnames

Grote Prijs winnaar 2005, Roosbeef, heeft een platencontract getekend bij Excelsior. De plaat wordt geproduceerd door Tom Pintens van Zita Swoon. Tjeerd Bombhof van Voicst helpt ook mee met een aantal nummers.

Zita Swoon en Voicst helpen bij opnames

Singer/songerwriter band Roosbeef heeft getekend bij platenmaatschappij Excelsior. De band, onder leiding van frontvrouw Roos Rebergen, zit op dit moment in de studio en verwacht dat het album in oktober in de winkels ligt. "Normaal teken je voor twee platen, maar wij gaan één plaat doen met Excelsior," vertelt Rebergen. "We kunnen zo kijken of het klikt en of we hierna door willen gaan met elkaar." Officieel is er nog niets getekend, want Ferry Rosenboom van Excelsior was de papieren vergeten. "Toen zijn we maar bier gaan drinken," lacht Rebergen. Ze won in 2005 de Grote Prijs van Nederland.

De plaat van Roosbeef zal worden geproduceerd door Vlaming Tom Pintens, gitarist van Zita Swoon. Een aantal nummers van de EP Roosbeef zullen ook op de plaat verschijnen. "Wel in een andere versie. Samen met Tjeerd Bombhof van Voicst hebben we een aantal aanpassingen gemaakt."

Roosbeef heeft geen optredens gepland deze zomer. "Als de plaat uit is, gaan we weer op tournee." Het album heeft nog geen naam.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12