The Kevin Costners toch in zee met Excelsior The Kevin Costners toch in zee met Excelsior

Vorige producer uitgekocht

The Kevin Costners toch in zee met Excelsior

Vorige producer uitgekocht

De Grote Prijs winnaars van 2006, The Kevin Costners, tekenen bij Excelsior. De samenwerking met producer Peter Crosby is beëindigd en de band is druk bezig met de opnames voor de debuutplaat.

Vorige producer uitgekocht

De winnaars van de Grote Prijs van Nederland 2006, The Kevin Costners, hebben getekend bij platenlabel Excelsior. “Hoewel, dat moet tussen de opnames door nog gebeuren”, grinnikt gitarist Sjors van der Meulen. Sinds afgelopen maandag zit de band in de Excelsior studio, om er over anderhalve week pas weer er uit te komen. “Het gaat erg lekker, we hebben het heel erg naar ons zin.”

In eerste instantie was de band met producer Peter Crosby aan een album bezig. “Dat is niet afgemaakt, nee. Die nummers worden deels opnieuw opgenomen.” De band heeft deze samenwerking al enige tijd geleden beëindigd. Er moest nog wel een akkoord met de producer worden gesloten. Een schikking maakte de weg vrij voor de debuutplaat. “Iedereen is nu tevreden, we gaan verder”, aldus Van der Meulen.

Het debuut moet in januari of februari in de winkels liggen. “Er is nog geen titel, over artwork worden later knopen doorgehakt. Nu eerst lekker spelen in de studio en zaterdag op het podium.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12