3VOOR12 Presenteert... Soulwax!

Optreden, DJ-set en interview op 26 november a.s.

Op maandag 26 november a.s. zal het Belgische Soulwax te zien en te horen zijn bij VPRO's 3VOOR12. In Desmet Studio's presenteert 3VOOR12 die avond een optreden, een interview met Stephen en David Dewaele én een DJ-set van de twee broers. Soulwax speelt live uitvoeringen van hun remixen voor andere artiesten, onlangs verzameld op het album "Most of the Remixes".

Optreden, DJ-set en interview op 26 november a.s.

Op maandag 26 november a.s. zal het Belgische Soulwax van 22.00u tot 01.00u te zien en te horen zijn bij VPRO’s 3VOOR12. In Desmet Studio’s presenteert 3VOOR12 die avond een optreden, een interview met Stephen en David Dewaele én een DJ-set van de twee broers. Vooral het optreden belooft bijzonder te worden. Soulwax speelt namelijk geen eigen werk, maar live uitvoeringen van hun remixen voor andere artiesten, onlangs verzameld op het album “Most of the Remixes”. Kaarten voor deze avond zijn te winnen via de 3VOOR12 Nieuwsbrief, bij 3VOOR12 op 3FM en bij verschillende 3FM-programma’s. De gastenlijst is geopend!

Soulwax brak in Nederland door met het tweede album “Much Against Everyone’s Advice” en ontwikkelde zich daarna als een internationaal succesvolle band die rock met dance mixt. Dat was goed te horen op opvolger “Any Minute Now”, maar meer nog op de compleet geremixte versie van dat album, “Nite Versions”.

Ondertussen verwierven broers en oprichters Stephen en David Dewaele ook faam als DJ’s (onder de naam 2 Many DJ’s) en remixers van o.a. Daft Punk, Robbie Williams, Kylie Minogue en LCD Soundsystem. Welke muzikale grenzen ze oversteken achter hun draaitafels is goed te horen op mix-album “As Heard On Radio Soulwax Pt. 1”, hoe ze andermans muziek ingrijpend verbouwen op het onlangs verschenen “Most of the Remixes”.

De hoogtepunten van die laatste verzamelaar komt SOULWAX als band live uitvoeren op 26 november a.s. in Desmet Studio’s in Amsterdam. VPRO’s 3VOOR12 is trots om deze primeur te Presenteren en zeer benieuwd hoe zanger Stephen Kylie Minogue zal doen vergeten... De komende 2 weken zijn kaarten voor deze avond te winnen via de 3VOOR12 Nieuwsbrief, bij 3VOOR12 op 3FM en enkele andere 3FM-programma’s. Optreden, interview en DJ-set worden live uitgezonden op 3FM en zijn in de eerste week van december Concert van de Week op 3VOOR12 Central, de digitale zender van de VPRO op internet.

3VOOR12 Presenteert... Soulwax
26 november 2007, Desmet Studio’s, Amsterdam
22u – 23u: Soulwax live, playing “Most of the Remixes”
23u – 24u: Interview Dennis Weening met Stephen en David Dewaele
24u – 01u: DJ-set Stephen en David Dewaele a.k.a. 2 Many DJ’s