Pinkpop hoogtepunten: o.a. C-mon & Kypski, Iggy & The Stooges, Arctic Monkeys, Scissor Sisters en Wolfmother

Sitebezoek weer 50% meer dan vorig jaar!

Als 10 concerten een 8 of hoger scoren, dan heb je veel moois gezien. 3VOOR12 heeft weer een goed weekeinde in Landgraaf gehad. Het weer viel mee (best lekker!), de sfeer was goed en veel prima muziek op de podia. Dompel je onder in onze bomvolle site met audio, video en meer!

Sitebezoek weer 50% meer dan vorig jaar!

Als 10 concerten een 8 of hoger scoren, dan heb je veel moois gezien. 3VOOR12 heeft weer een goed weekeinde in Landgraaf gehad. Het weer viel mee (best lekker!), de sfeer was goed en veel prima muziek op de podia. Gelukkig waren jullie dat met ons eens, want het bezoek aan de site was weer 50% meer dan een jaar geleden: 150.000 bezoekers. Mooi! Dompel je onder in onze bomvolle site met audio, video en meer!

Drie dagen lang Pinkpop. De weersvoorspellingen waren slecht, maar het viel heel erg mee. De laatste dag was wat fris, maar het zijn watjes die daar moeite mee hebben. Het heeft zelfs weinig geregend. Ja, tijdens Marilyn Manson, maar we verdenken hem ervan dat het bij de show hoorde. Maar zelfs zonder dat we iets met zijn muziek mochten, heeft 3VOOR12 dit jaar 150.000 bezoekers bereikt, 50% meer dan vorig jaar. We zijn tevreden!

Het was weer goed in het zuiden, lees de sfeerverslagen, interviews en recensies. Ga er voor zitten: lees, kijk en luister!

Maar we vatten even voor je samen. Welke acts haalden een 8 of meer?

Sensationeel circus: C-mon & Kypski - Utrechtse duizendpoten halen alles uit de kast; 8,5

The Stooges school of rock - oude hond heeft geen nieuwe trucjes nodig; 8,5

Arctic Monkeys: perfect strak en lekker los; 8,5

De Scissor Sisters zijn eigenlijk heel erg Geer en vooral Goor - New Yorkse disco band valt op zijn plek op Pinkpop; 8

Lekkere vette show van Wolfmother; 8

Gogol Bordello haalt lekker uit - feest, feest en nog eens feest; 8

Gabriel Rios brengt Pinkpop de zon - swingende show van Latijnse Belg; 8

Goose: Vlaamse volvette elektrop; 8