3VOOR12 Presenteert... Two Gallants! 3VOOR12 Presenteert... Two Gallants!

Exclusief concert in Desmet als voorproefje op nieuw album

3VOOR12 Presenteert... Two Gallants!

Exclusief concert in Desmet als voorproefje op nieuw album

VPRO's 3VOOR12 organiseert voor de tiende maal een speciale "3VOOR12 Presenteert" showcase, deze keer met Two Gallants. Jij kunt er op donderdag 17 mei bij zijn in de Amsterdamse Desmet Studio's en dan al horen hoe het nieuwe album dat op 10 september 2007 uitkomt gaat klinken.

Exclusief concert in Desmet als voorproefje op nieuw album

In de steeds langer wordende lijn van succesvolle showcases, organiseert VPRO’s 3VOOR12 op donderdag 17 mei de tiende “3VOOR12 Presenteert” showcase in de Desmet Studio’s in Amsterdam. Na eerder dit jaar CocoRosie, Jamie T en Maximo Park, geeft dit keer het Amerikaanse duo Two Gallants een exclusief concert. Het is tevens een live-voorproefje op de release van het nieuwe, derde album op 10 september 2007.

Two Gallants zijn Adam Stephens en Tyson Vogel. De twee komen uit San Fransisco en zijn samen bezig sinds 2002. Net als The White Stripes komt het geluid uit niet meer dan twee microfoons, een drumstel en een gitaarversterker. Met het verschil dat Two Gallants meer folk in zich heeft en minder elektrisch klinkt.

3VOOR12 Presenteert…Two Gallants! is alleen toegankelijk voor een klein publiek. Vanaf 3 mei 21.00 uur opent de speciale gastenlijst voor deze showcase op de 3VOOR12-site. En vanaf 10 mei geeft 3VOOR12 de laatste kaarten weg in de nieuwsbrief en op 3FM.

  • Showcase: donderdag 17 mei, 21.00 uur, Desmet Studio’s Amsterdam.
  • Reserveren vanaf 3 mei via onze gastenlijst!

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12