Sessie: The Levellers in de lift van De Effenaar Sessie: The Levellers in de lift van De Effenaar

Meer dan One Way met Simon Friend

Sessie: The Levellers in de lift van De Effenaar

Meer dan One Way met Simon Friend

Sommige bands wonen bijna in Nederland. The Levellers komen elk jaar wel een keer, meestal vaker. En elke keer trekt de band een trouwe groep fans naar welke zaal dan ook. 3VOOR12 liet zich de laatste keer ook verleiden en stapte met zanger/gitarist Simon Friend in de lift van de Effenaar.

Meer dan One Way met Simon Friend

Sommige bands wonen bijna in Nederland. The Levellers komen elk jaar wel een keer, meestal vaker. En elke keer trekt de band een groep trouwe fans naar welke zaal dan ook. In augustus is het weer vier keer prijs, eerder dit jaar deden ze ook al Utrecht en Eindhoven aan. 3VOOR12 liet zich toen verleiden en stapte met zanger/gitarist Simon Friend in de lift van de Eindhovense Effenaar.

Het was nog even de vraag of het frontman Mark of de iets rustigere Simon zou worden. Allebei kunnen ze een nummer spelen met slechts gitaar, allebei hebben ze hun eigen favorieten. Het werd Simon, net terug van een rondje Eindhoven verkennen en met een lege maag. En dan toch zonder mokken een kwartiertje elevator music verzorgen..:)

NB: The Levellers spelen binnenkort in:

  • Lierop, Nirwana’s Tuinfeest (4-8)
  • Utrecht, de Beschaving (1-9)
  • Opmeer, Zomerpop (2-9)
  • Breda, Breda Barst (16-9)

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12