Arctic Monkeys op 10 maart in de Melkweg Arctic Monkeys op 10 maart in de Melkweg

Munich Records: "De band wil dat alleen de echte fans komen"

Arctic Monkeys op 10 maart in de Melkweg

Munich Records: "De band wil dat alleen de echte fans komen"

De Arctic Monkeys geven op zaterdag 10 maart een concert in de Amsterdamse Melkweg. Wie hier heen wil, zal op zaterdag 17 februari lang voor elf uur ’s morgens voor de deur van de Melkweg moeten liggen. Kaartjes zijn namelijk alleen aan de zaal te koop.

Munich Records: "De band wil dat alleen de echte fans komen"

Het kan bijna niet anders of de Monkey-mania van 2006 zet dit jaar net zo hard door. Anderhalve maand voor de verschijning van de nieuwe Arctic Monkeys-plaat Favourite Worst Nightmare (release: 23 april), geeft de band uit Sheffield op zaterdag 10 maart een exclusief concert in de vernieuwde Melkweg Max in Amsterdam.

Behalve de ticketprijs van 25 euro moeten de fans net als bij het concert van The Strokes eind 2005 meer over hebben om de Monkeys in de Melkweg te zien. Zoals de hele nacht voor de deur van de zaal kamperen. Want kaartjes zijn op zaterdag 17 februari vanaf 11 uur alleen aan de kassa van de Melkweg verkrijgbaar, met een maximum van twee tickets per persoon. “De band wil namelijk dat er alleen echte fans naar het concert komen”, zegt Arthur van der Werf van Munich Records.

Voor de release van de nieuwe plaat geeft de band slechts zes concerten in heel Europa. Wie niet naar de Melkweg kan, hoeft niet bang te zijn Alex Turner en co. de rest van het jaar te moeten missen. De festivals Rock am Ring/Rock im Park en Rock Werchter hebben Arctic Monkeys al hoog op de affiche staan. Of Pinkpop de band ook heeft gestrikt, horen we op de persconferentie op woensdag 28 februari.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12