3VOOR12 Presenteert... CocoRosie! 3VOOR12 Presenteert... CocoRosie!

Exclusief CocoRosie concert in Desmet Studio's

3VOOR12 Presenteert... CocoRosie!

Exclusief CocoRosie concert in Desmet Studio's

VPRO 3VOOR12 organiseert voor de zevende maal een speciale "3VOOR12 Presenteert" showcase, deze keer met de New Yorkse zusjes Sierra en Bianca Casady, beter bekend als CocoRosie. Deze showcase vindt plaats in de Desmet Studio's Amsterdam op 22 februari, na aanleiding van het nieuwe CocoRosie album The Adventures Of Ghosthorse & Stillborn.

Exclusief CocoRosie concert in Desmet Studio's

In navolging van de succesvolle 3VOOR12 Presenteert…-showcases met oa dEUS, Spinvis, Calexico, Alamo Race Track en Coparck organiseert VPRO’s 3VOOR12 deze keer op 22 februari de showcase 3VOOR12 Presenteert… CocoRosie!

CocoRosie zijn de zusjes Bianca en Sierra Casady. Al van kinds af aan zingen ze en zijn ze in de weer met rare fluitjes en gitaren. In Parijs begonnen ze samen het een en ander op te nemen en binnen de kortste keren was CocoRosie een feit. Inmiddels zijn Bianca en Sierra fenomenen in een unieke scene met Antony & The Johnsons, Vetiver en Devendra Banhart.

3VOOR12’s Sander Kerkhof over zijn CocoRosie ‘ervaring’: “Ik smelt als was in hun handen, wentel me in de zalvende piano, harp en gitaargeluiden en geniet van de rare stemmetjes in hun hoofd. Het klopt allemaal, het is gespeeld en echt, het is focking gruwelijk ont-wa-pe-nend, ok?”

Na het debuut 'La Maison...' en de bekendere opvolger Noah’s Ark, is er nu dus een nieuw CocoRosie album in aantocht: The Adventures Of Ghosthorse & Stillborn. (release 9 april).
En naar aanleiding van dit album organiseert 3VOOR12 weer een speciale showcase in Desmet Studio’s Amsterdam en is alleen toegankelijk voor een klein publiek dat hoofdzakelijk bestaat uit prijswinnaars en genodigden. 3VOOR12 neemt deze showcase op in beeld en geluid.

In week 7, voorafgaand aan de showcase geeft 3VOOR12 kaarten weg op 3FM en in de nieuwsbrief. En vanaf 2 april is het album te beluisteren in de luisterpaal en op 3FM als Album van de week. In week 15 verschijnt de VPRO-Gids met daarin een coverartikel over CocoRosie. Tevens is in die week het concert te zien op 3VOOR12TV (digitale TV) en 3VOOR12.TV ( Nederland 3) en te beluisteren in het programma 3VOOR12FM op 3FM.

Showcase: 22 februari 21.00 uur in Desmet Studio’s Amsterdam
Uitzending op 3FM: 3VOOR12FM 12 april 23.02-01.00 uur
Uitzending op digitale TV, 3VOOR12TV: Concert van de week vanaf 7 april
Uitzending op Nederland 3, 3VOOR12.TV: 9 april, rond 01.00 uur
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12