PVV stelt kamervragen over Appa PVV stelt kamervragen over Appa

Appa’s shine part 4

PVV stelt kamervragen over Appa

Appa’s shine part 4

De Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders heeft schriftelijke vragen gesteld aan de Minister van Justitie na bekendwording van zijn werkzaamheden voor justitie.

Appa’s shine part 4

Kamerlid Hero Brinkman, nummer twee van Wilders’ Partij Voor de Vrijheid, heeft kamervragen gesteld aan de minister van Justitie Hirsch Ballin na uitspraken van Appa in 3VOOR12XL. In het programma vertelde Appa dat hij op de dag van het gewraakte artikel in De Pers over Wilders en zijn goed bekeken videoclips, ingehuurd door het ministerie van justitie een rapworkshop gaf in een detentiecentrum.

Nu is het dus tijd voor hoofdstuk vier in de ‘Affaire-Appa’: de onvermijdelijke kamervragen.

Vragen van het lid Brinkman (PVV) aan de Minister van Justitie over het bericht dat de omstreden rapper Appa werkzaam is bij justitie.

1.) Heeft u kennis genomen van het bericht ‘Omstreden rapper werkt voor justitie’?
2.) Is het waar dat rapper Appa werkzaamheden verricht voor justitie en daartoe jonge gevangenen coacht?
3.) Bent u met mij van mening dat deze persoon geen voorbeeldfunctie zou moeten vervullen voor jonge gevangen en dat dit bovendien volstrekte verspilling van belastinggeld is? Zo neen, waarom niet?
4.) Bent u bereid rapper Appa op staande voet te ontslaan? Zo neen, waarom niet?


Ondanks het Kamerreces worden schriftelijke vragen gewoon beantwoord. Dinsdagmiddag bleken de vragen nog niet binnen bij het departement. Kamervragen dienen binnen vier weken te worden beantwoord.

De voorspelling van Appa in 3VOOR12XL van afgelopen vrijdag lijkt dus uit te komen: “Het enige dat kan gebeuren is dat hij nog meer promo maakt voor mijn nieuwe album De Straatfilosoof, binnenkort in de winkels!”.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12