3VOOR12.TV presenteert Lowlands op Nederland 2 3VOOR12.TV presenteert Lowlands op Nederland 2

Opwarmen voor festival met exlusieve opnames

3VOOR12.TV presenteert Lowlands op Nederland 2

Opwarmen voor festival met exlusieve opnames

Vrijdagmiddag 10 en donderdag 16 augustus is 3VOOR12 weer op je gewone televisie. Schakel iets na vier uur 's middags in en check exlusieve opnames van Editors, Klaxons, Arcade Fire, Jamie-T, The Shins en meer!

Opwarmen voor festival met exlusieve opnames

3VOOR12.TV blikt op vrijdag 10 en donderdag 16 augustus vooruit op het aanstormende Lowlands Festival met een aantal live concerten van artiesten die dit jaar zullen optreden. Sommige bands stonden al eens eerder op Lowlands, van andere groepen maakte 3VOOR12 opnamen tijdens andere festivals of in Club 3VOOR12 en sommige artiesten werden gestrikt voor intieme akoestische sessies.

In deze speciale Lowlands preview dus een samenvatting uit ons nog steeds groeiende archief met niet alleen fragmenten uit de Lowlands-concerten van Kaiser Chiefs en The Arcade Fire, maar ook sessies van The Shins en Moke en een nummer van het 3VOOR12-Presenteert concert dat The Editors eerder dit jaar gaven in de Amsterdamse Melkweg. Verder is er muziek van Alamo Race Track, Patrick Wolf, CocoRosie en Jamie T.

3VOOR12.TV Lowlands preview specials:

  • Vrijdag 10 augustus, 16.10 uur, Nederland 2
  • Donderdag 16 augustus, 16.10 uur, Nederland 2
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12