De 7EVEN (week 26): met o.a. Sonic Youth, Midlake en Skinless De 7EVEN (week 26): met o.a. Sonic Youth, Midlake en Skinless

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

De 7EVEN (week 26): met o.a. Sonic Youth, Midlake en Skinless

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

Geen pool van 138 journalisten, muzikanten, luisteraars en andere muziekmenners. Ook geen singleverkoop, aantal uitgeleverde cd's of betaalde downloads. Wel de zeven beste albums op een rij, uitgekozen door Kindamuzik, uitgezonden door 3VOOR12. Elke twee weken, woensdag de lijst op 3VOOR12 en Kindamuzik, donderdag het geluid erbij in de webradioshow Gloeiende Plaat.

Om de 2 weken 7 nieuwe platen door 3VOOR12 en Kindamuzik geselecteerd

Geen pool van 138 journalisten, muzikanten, luisteraars en andere muziekmenners. Ook geen singleverkoop, aantal uitgeleverde cd's of betaalde downloads. Wel de zeven beste albums op een rij, uitgekozen door Kindamuzik, uitgezonden door 3VOOR12. Elke twee weken, woensdag de lijst op 3VOOR12 en Kindamuzik, donderdag het geluid erbij in de webradioshow Gloeiende Plaat. SONIC YOUTH | RATHER RIPPED Geffen De zoveelste stap in de verkenning van hun muzikale oeuvre. Ook al is het misschien één van hun minst vreemde platen tot nu toe, ook hier slaagt de band wederom met glans in de opdracht. ALOE BLACC | SHINING THROUGH Stones Throw/PIAS Hij werd geboren in Panama, groeide op in Amerika, en brengt die twee samen tot een origineel en divers nu-souldebuut, dat zelfs tot na de laatste minuut nog weet te verrassen. BELLWETHER | THE STINGING NETTLES Rosa/Sonic Rendezvous Na vier albums is de groep rondom zanger Eric Luoma muzikaal flink gegroeid en heeft de band een plaat afgeleverd van de eerste klasse die moeilijk te evenaren is. SPECTRE FOLK | REQUIEM FOR MING ARALIA Three Lobed Spectre Folk toont Pete Nolans introverte kant. Waar hij bij Magik Markers als een beest om zich heen drumt zoekt hij het hier meer bij psychedelische drones en akoestische lo-fi liedjes die baden in een melancholische waas. SKINLESS | TRAMPLE THE WEAK, HURDLE THE DEAD Relapse/Suburban Een brok brute death metal, die of loodzwaar uit de hoek komt, of de groove laat zien, of juist pijlsnel op zijn prooi afstevent. MIDLAKE | THE TRIALS OF VAN OCCUPANTHER Bella Union/Cooperative/PIAS Meeslepend en hypnotiserend op een manier die ervoor zorgt dat elf nummers veel te weinig zijn. Licht-mystieke schoonheid en onthaasten gaan hand in hand op dit curieuze album van tijdloze klasse; een gloedvolle droomplaat. DIVERSE ARTIESTEN | KANZLERAMT 6 Kanzleramt/N.E.W.S. Met Heiko Laux vol zelfvertrouwen aan het roer van hun zesde compilatie doen de Duitse technomaniakken van Kanzleramt hun naam eer aan. Waarschijnlijk is het groter nieuws als ze een slecht album zouden uitbrengen.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12