Uitreiking 3VOOR12AWARD live te volgen via 101.TV

Schuif vanaf 22.00 uur aan vanuit je huiskamer

Tomas Delsing ,

De uitreiking van de 3VOOR12AWARD, vanavond in de Amsterdamse Desmet Studio’s, is vanaf 22.00 uur live te volgen via het digitale kanaal 101.TV, de bijbehorende website en radio 3FM.

Schuif vanaf 22.00 uur aan vanuit je huiskamer

De stembussen gingen gisteren om 11.57 dicht, nu sluit ook bijna de gastenlijst voor de uitreiking van de 3VOOR12AWARD - vanavond in de Amsterdamse Desmet Studio's. Maar niet getreurd, ook met de thuisblijvers wordt rekening gehouden: de awardshow is vanaf 22.00 uur live te volgen via 101.TV en te beluisteren op 3FM.

Vanaf dat tijdstip kun je zien hoe bezoekers, jury en genomineerden toeleven naar dat ene moment: de bekendmaking van het beste Nederlandse album van 2009. Bij deze moeilijke keuze is de vakjury bijgestaan door de bezoekers van de 3VOOR12-website, waar afgelopen weken gestemd kon worden.

Tijdens de uitzending zullen nerveuze artiesten geinterviewd worden, zijn er optredens van De Staat, Jiggy Dje en de uiteindelijke winnaar. Laatstgenoemde gaat op een roze wolk naar huis met de 3VOOR12-bokaal en een geldbedrag van 1203,12 euro.

Zorg er dus voor dat je een plekje weet te bemachtigen achter je digitale televisie, bij de radio of de computer: sleur je zusje achter MSN vandaan, lok je huisgenoten weg met een smoesje, het maakt niet uit. Zorg dat je kijkt!