3VOOR12AWARD: nog 24 uur stemmen

Stembus sluit woensdag om 11.57 uur

Redactie 3VOOR12 ,

Donderdagavond om 3 voor 12 wordt voor de vijfde keer de 3VOOR12AWARD uitgereikt, live in Desmet Studio’s Amsterdam. Dit keer kiest niet alleen een vakjury het beste Nederlandse album van het afgelopen jaar, maar ook jij. De laatste 24 uur dat je kunt stemmen gaan NU in!

Stembus sluit woensdag om 11.57 uur

Donderdagavond om 3 voor 12 wordt voor de vijfde keer de 3VOOR12AWARD uitgereikt, live in Desmet Studio’s Amsterdam. Dit keer kiest niet alleen een vakjury het beste Nederlandse album van het afgelopen jaar, maar ook jij. Jouw stemt telt even zwaar, dus is het heel belangrijk dat je hem laat gelden.

De laatste 24 uur dat je kunt stemmen gaan NU in. De stembus sluit woensdag om 11.57 uur. Nog niet gestemd, doe dat dan alsnog hier. Zou zonde zijn als jouw favoriet door jou niet de kans krijgt om te winnen, toch?


Voor een laatste keer, de genomineerden op een rij:
 
Anne Soldaat – In Another Life

De Staat – Wait For Evolution

Fakkelbrigade – Colucci Era

Jiggy Djé – De Ark De Triomf

Johan – 4

Kyteman – The Hermit Sessions


Lucky Fonz III – A Family Like Yours

Martyn – Great Lengths

Roosbeef – Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten

The Moi Non Plus – The Moi Non Plus

Tom Trago – Voyage Direct

zZz – Running With The Beast


Dus:
De 3VOOR12AWARD wordt donderdag 10 september uitgereikt in Desmet Studio's in Amsterdam en wordt live uitgezonden op 3FM, in 3VOOR12RADIO van 22.00 tot 01.00 uur.

Alles over de 3VOOR12AWARD kun je lezen op onze speciale 3VOOR12AWARD site, met interviews, recensies en nieuws over alle genomineerden.