Woot Rock: een oorverdovende feestavond

Drie bands die iets te vieren hebben samen op een podium

  • 18 november 2010
  • Tekst en foto's: Denise Diemeer
uitvergroten
Zelf omschrijven de dames zich als sexy met een donkere ondertoon. Die donkere ondertoon is af en toe te horen als zangeres Monique overgaat in grunts, al moet ze daar nog wel een beetje op oefenen.

Op 13 november bestaat de band Deafening al weer vijf jaar. Ook presenteren ze vandaag de derde demo. Reden genoeg voor zanger Wouter om een gezellige avond te organiseren. Uit alle hoeken van het land worden artiesten opgetrommeld om De Nozem en de Non op zijn kop te zetten.

Drie bands die iets te vieren hebben samen op een podium

Woot Rock lijkt in het teken te staan van feest vieren. Deafening bestaat vijf jaar en de derde demo is uit, maar zij zijn niet de enige die niet stil hebben gezeten de laatste tijd. De nieuwe cd van Monstertone is ook sinds kort verkrijgbaar en ook de leden van Jude zijn vanavond in een feeststemming. Zij zijn namelijk tweede geworden in de eerste voorronde van de Rob Acda Award en maken nog kans op interessante prijzen. Deze drie bands staan vanavond in de Nozem en de Non op het podium samen met singer/songwriter Mary Confurius en de Haagse band Take it off.

reacties