Ryan Adams nú op 3VOOR12TV

Het concert van 4 november is de hele maand december terug te luisteren en bekijken

Pepijn van Gils ,

Van het concert dat Ryan Adams op zondag 4 november gaf in het Chassé Theater in Breda, is een goed uur de hele maand December terug te zien op 3VOOR12TV. Hij speelde deze avond naast zijn nieuwe werk van het album Ashes & Fire ook klassiekers als het wonderschone Let It Ride, Please Do Not Let me Go en New York, New York van het succesalbum Gold uit 2001.

Het concert van 4 november is de hele maand december terug te luisteren en bekijken

Van het concert dat Ryan Adams op zondag 4 november gaf in het Chassé Theater in Breda, is een goed uur de terug te zien op 3VOOR12TV. De singer-songwriter schrijft in hoog tempo songs waar country, folk, pop en rock bij elkaar komen. Hij speelde deze avond naast zijn nieuwe werk van Ashes & Fire ook klassiekers als het wonderschone Let It Ride, Please Do Not Let me Go en New York, New York van het succesalbum Gold uit 2001.

In het kader van de Song van het Jaar 2011 verkiezing sprak 3VOOR12 met hem na het concert over zijn song Lucky Now, dat ook genomineerd werd. Het concert is de hele maand december nog te beluisteren en bekijken op 3VOOR12TV.